Joker86 Napisano 20 Lutego Udostępnij Napisano 20 Lutego Witam. Z jakich aplikacji korzystacie na rowerze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 20 Lutego Udostępnij Napisano 20 Lutego W sumie już rzadko korzystam z nawigacji na rowerze ale kiedy korzystałem to głównie Mapy.cz i Locus Map 3 Classic. Jeśli chodzi o muzykę YT Music Revanced. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SerQ Napisano 20 Lutego Udostępnij Napisano 20 Lutego Do zapisywania treningów to Strava, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 20 Lutego Udostępnij Napisano 20 Lutego Garmin Connect, Komoot, Mapy.cz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 20 Lutego Udostępnij Napisano 20 Lutego Komoot, Garmin Connect. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 20 Lutego Udostępnij Napisano 20 Lutego Najczęściej? Aparat i portfel - uwielbiam wiejskie sklepiki czynne świątek, piątek i niedzielę, lokalny koloryt pod sklepem (szerpowie z drinkami w rękach) i płatności telefonem w sklepie Polar Flow do zrzucania aktywności z licznika/zegarka. Jako nawigacji nie używam, czasami uruchomię Komoot albo OSMand jako mapnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 20 Lutego Udostępnij Napisano 20 Lutego 4 godziny temu, Joker86 napisał: Z jakich aplikacji korzystacie na rowerze?? Na rowerze, to raczej patrzę gdzie jadę, żeby sobie guza nie nabić Ale jak już się zatrzymam i na szybko szukam nowej ścieżki, to Mapy.cz. W ogóle z rowerowych to: Strava, Komoot, Garmin Connect i właśnie Mapy.cz. Te ostanie, imho, lepiej nadają się do planowania trasy niż Komoot. Mapy i oznaczenia dróg są znaczniej bardziej czytelne niż te na Komoocie. A i jeszcze Squadrats.com . Zdobywanie nowych Squadratinhos robi zabawę z planowania wypadu. Minus taki dla mnie, że nakładka nie wskakuje na mapy w Mapy.cz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joker86 Napisano 20 Lutego Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 43 minuty temu, spidelli napisał: Najczęściej? Aparat i portfel - uwielbiam wiejskie sklepiki czynne świątek, piątek i niedzielę, lokalny koloryt pod sklepem (szerpowie z drinkami w rękach) i płatności telefonem w sklepie Polar Flow do zrzucania aktywności z licznika/zegarka. Jako nawigacji nie używam, czasami uruchomię Komoot albo OSMand jako mapnik. Kierowniku nie masz 5 zł , to też da się słyszeć . Ja zawsze ,,bajeruje" z ludźmi przy wiejskich sklepikach. W sumie sam pochodzę z Wiochy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 20 Lutego Udostępnij Napisano 20 Lutego Ale nie z byle jakiej bo jak widzę z wiochy przez duże "W" 🤣 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 20 Lutego Udostępnij Napisano 20 Lutego 4 godziny temu, keltu napisał: YT Music Revanced Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne 😉. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donayo Napisano 20 Lutego Udostępnij Napisano 20 Lutego Komoot, Google Maps, Spotify, Garmin Connect Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego Koomot, Garmin connect. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego Footpath - to świat iOS. Zapis i nawigacja. Najistotniejsze to planowanie tras w terenie z analizą wysokości i stromości podjazdów. Mapy.cz oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urmom Napisano 26 Lutego Udostępnij Napisano 26 Lutego Naviki do rejestrowania + hipotetyczne kcal. Komoot do inspiracji :). Strava do porównania i challengy (darmowe 2 miesiące). Miał być pod strave zegarek, ale jakoś nic nie kupiłam. Jakiś czas używałam głównie komoota, ale za dużo mi tego socjala w nim. Wiele tych apek ma jeden minus - trudno na nich czasem układa się własne trasy 🙄. Czasem wymuszają swoje "widzimisię". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janekcx Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca Ja tylko z google maps jak się zgubie na jakiejś wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomo63 Napisano 6 Kwietnia Udostępnij Napisano 6 Kwietnia (edytowane) Od wielu lat: Navime.pl - do rejestracji tras OSMAnd+ - tworzenie tras i nawigacja Vanilla Music - do muzyki Od niedawna: Garmin Connect - miał zastąpić Navime.pl ale jakieś mam mieszane uczucia. Strava - użyta parę razy, ale nie podeszła. Za dużo klikania, żeby rozpocząć rejestrację trasy. Edytowane 6 Kwietnia przez tomo63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urmom Napisano 11 Kwietnia Udostępnij Napisano 11 Kwietnia Strava? Przecież wystarczy wcisnąć "record"🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomo63 Napisano 11 Kwietnia Udostępnij Napisano 11 Kwietnia Coś chyba pomieszałem z tą stravą, bo problemem było to, że ją system ubijał w trakcie pracy i nic nie rejestrowała. Dałem sobie spokój z nią, bo i tak już zacząłem używać garmina, którego i tak duplikuję navime.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 20 Maja Udostępnij Napisano 20 Maja (edytowane) Pytanko szybkie. Czy traskę zaimportowaną z GPX na MapyCZ da się jakoś edytować? Zawsze sam sobie rysuję i wóczas to fioletowa przerywana linia możliwa do edycji, ale te zaimportowane to czerwony ciągła linia i nie widzę opcji jej edycji, jedyny 'edit' to zmiana nazwy. Dzięki Edytowane 20 Maja przez Mentos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dfq Napisano 20 Maja Udostępnij Napisano 20 Maja (edytowane) @Mentos Takie cuda to w Komoot np. Edytowane 20 Maja przez dfq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 21 Maja Udostępnij Napisano 21 Maja oki, Komoota nawet oplaconego mam, w sumie równoważna dla mnie APKa, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lezia Napisano 17 Lipca Udostępnij Napisano 17 Lipca Czy spotkaliście się z taką sytuacją: zrobiłem sobie trasę w Komoocie, następnie przesłałem plik do Garmina a ten lekko zmodyfikował trasę? Są to bardzo niewielkie zmiany ale jednak są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 15 Października Udostępnij Napisano 15 Października (edytowane) Szybkie pytanie. Znalazłem program StatsHunters, łądujący ze Straviszona aktywności. Fajny. Oprócz własnych co oczywiste miał mieć też opcję przeglądu aktywności kogoś innego kogo znamy po userze, pod warunkiem, że na Straviszonie są publiczne. Mam takiego gostka u którego chcę starą traskę znaleźć, ale jest daleko w tył w czasie i na samej S tego zrobić nie mogę. Ktoś wie jak czyjąś aktywność załadować w tym programie? GPT coś pitoli, bo nie ma zakładki 'Comparision', jest 'Compare', ale tam nie da się innego użytkownika dodać. VeloViewer jeszcze sprawdzałem, ale ma ograniczoną ilość 25 oststnich aktywności, a to za mało do tego co potrzebuję znaleźć. A może inna apka? Tenkju From The Mountain Edytowane 15 Października przez Mentos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nctrns Napisano 15 Października Udostępnij Napisano 15 Października @Mentos Pierwsze słyszę o takiej opcji, a korzystam już z SH dość długo. Przegrzebałem teraz opcje na stronie i ich FAQ i też nie ma wzmianki o tym. Gdzie trafiłeś na info że jest taka możliwość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 16 Października Udostępnij Napisano 16 Października (edytowane) No zadałem pytanie czatowi GPT czy są jakieś apki pozwalające na odnalezienie czyichś starszych Straviszonowych tras, podał że jak są publiczne to właśnie i np. te dwie apki StatsHunters i VeloViewer. No a jak widać potem pytałem jak to zrobić w tej pierwszej. Albo wygrzebał stare dane/funkcjonalności, może zamknięte, albo inteligencja o co zawsze ją podejrzewam jest 'gupia' 😉 Anyway gdyby ktoś miał pomysł jak znaleźć czyjeś starsze zapisane publiuczne na Stravie traski to proszę o sygnał. Edytowane 16 Października przez Mentos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi