martingg Napisano 19 Lutego Udostępnij Napisano 19 Lutego Ktoś poleci jakieś dobre, żelowe, wygodne/amortyzujace? gripy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rumcajs. Napisano 19 Lutego Udostępnij Napisano 19 Lutego https://www.rowertour.com/p/258037/gripy-ergon-gxr-large-czarne?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIm8Gsqra3hAMVT0JBAh0zWQDQEAQYBCABEgIOC_D_BwE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek.B Napisano 19 Lutego Udostępnij Napisano 19 Lutego Jaki rower, jaki rozmiar dłoni, jaki styl jazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martingg Napisano 19 Lutego Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego (edytowane) chisel comp kierownica 31,8 ? , łooo dłoń nie wiem długie paluchy, pianisty xc Edytowane 19 Lutego przez martingg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rumcajs. Napisano 19 Lutego Udostępnij Napisano 19 Lutego Te co ja wrzuciłem to wersja large, są widocznie grubsze w porównaniu do standardowych gripów. W tej cenie raczej nic lepszego nie znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martingg Napisano 19 Lutego Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego mogą być i nawet droższe, mają być wygodne i bdb tłumić drgania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 19 Lutego Udostępnij Napisano 19 Lutego Ludziska w internetach bardzo polecają ESI Chunky oraz ODI Rogue - ESI Chunky mam ale czy życie mi się zmieniło po ich zamontowaniu to nie wiem (wcześniej miałem gripy Merida MD010 lock-on) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donayo Napisano 19 Lutego Udostępnij Napisano 19 Lutego Miałem ESI Chunky i byłem bardzo zadowolony. Zmieniłem na ODI Rogue, ale testy jeszcze przede mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galos Napisano 20 Lutego Udostępnij Napisano 20 Lutego Od 1,5 roku mam Odi Rouge i już chyba innych nie kupię ( a testowałem wiele). Dla mnie świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 20 Lutego Udostępnij Napisano 20 Lutego U mnie też na wiosnę wymiana się szykuje, to przy okazji podpytam: Po dwóch kompletach Extra Chunky pora spróbować czegoś innego - Race Face Half Nelson czy wspomniane Odi Rogue? Miał ktoś jedne i drugie? Bo ja Race Face zawsze sobie chwaliłem, też kiedyś na nich śmigałem i pomyślałem, czy aby do nich nie wrócić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seawolf688 Napisano 20 Lutego Udostępnij Napisano 20 Lutego Miałem esi chunky przez dłuższy czas ale po jednym rajdzie na orientacje i rzucaniu roweru w krzaki się posypały. Teraz mam ergon gxr team i bardziej mi pasują - znacznie bezpośredniejsze czucie kierownicy, twardziej ale w komfortowy sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 20 Lutego Udostępnij Napisano 20 Lutego A ja właśnie mam wrażenie, że te GXR ergona zbyt miękkie są. Esi faktycznie się dosyć szybko zużywają ale to i tak się wymienia co 3-4 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 20 Lutego Udostępnij Napisano 20 Lutego Siema, Podpasowały mi gripy Ergon GA3. Mam je w dwóch rowerach, jednak w jednym z nich będę z ciekawości zmieniał na Ergon GE1 Evo. Ciekaw jestem czy mi podejdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martingg Napisano 26 Marca Autor Udostępnij Napisano 26 Marca W dniu 19.02.2024 o 15:49, Donayo napisał: Miałem ESI Chunky i byłem bardzo zadowolony. Zmieniłem na ODI Rogue, ale testy jeszcze przede mną. i jak testy? bo bym zamówił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi