Wojcio Napisano 12 Lutego Napisano 12 Lutego Że niby ten plastikowy to delikatny i przy małej pompce można go uszkodzić? Otóż i przy zapinaniu końcówki podłogowej można (sprawdzone) wygiąć, ale ogólnie da się używać ostrożnie. To nie są dętki na trwałość tylko na lekkość. Cytuj
Thomass13 Napisano Sobota o 17:49 Autor Napisano Sobota o 17:49 Mam takie pytanie odnośnie samych detek. Czy ktoś porównywał jakość tych sprzedawanych na Alliexpress a tych samych które za prawie drugie tyle żądają w sklepach PL? Dokładnie chodzi o te detki: Cytuj
Greg1 Napisano Sobota o 19:00 Napisano Sobota o 19:00 Przecież te oferowane u nas w sklepach "za drugie tyle" są zamawiane przez sprzedawców czy innych dystrybutorów z Chin, z tych samych fabryk, tylko pakowane w pudełka z innymi nazwami Cytuj
Thomass13 Napisano Sobota o 19:11 Autor Napisano Sobota o 19:11 Tylko tak z ciekawości pytam bo sam zamawiałem u Chinoli. Patrząc ile u nas chcą to wolałem zamówić samemu. Cytuj
Mandoleran Napisano Sobota o 19:27 Napisano Sobota o 19:27 Nie wiem czy obecnie opłaca się ściągać z czajna te dętki skoro u nas można je dostać za podobną cenę i mieć je od razu. Na takim Biosternie te dętki lecą od 33 do 49 zł. Cytuj
marvelo Napisano Sobota o 19:28 Napisano Sobota o 19:28 25 minut temu, Greg1 napisał: Przecież te oferowane u nas w sklepach "za drugie tyle" są zamawiane przez sprzedawców czy innych dystrybutorów z Chin, z tych samych fabryk, tylko pakowane w pudełka z innymi nazwami Z jakimi innymi nazwami? Wyniki wyszukiwania Cytuj
Thomass13 Napisano Sobota o 19:38 Autor Napisano Sobota o 19:38 (edytowane) Zamawiajac X sztuk to się jednak opłaca z Chin sciagać na wlasny uzytek i znajonych🙂 Edytowane Sobota o 19:38 przez Thomass13 1 Cytuj
Greg1 Napisano Sobota o 19:47 Napisano Sobota o 19:47 18 minut temu, marvelo napisał: Z jakimi innymi nazwami? Wyniki wyszukiwania I co ten Twój link ma niby udowadniać? Wpisz se hasło "dętka TPU" w googla albo chociaż otwórz ofertę jednego z większych sklepów internetowych i zobacz: https://www.centrumrowerowe.pl/czesci/detki-rowerowe/?material[372]=tpu-poliuretan I co widzisz tam Cyclami? Ride Now jest chyba tylko jedna oferta ale za to pełno jakichś Barbieri. Przestań już się kompromitować człowieku Cytuj
Mandoleran Napisano Sobota o 19:55 Napisano Sobota o 19:55 16 minut temu, Thomass13 napisał: Zamawiajac X sztuk to się jednak opłaca z Chin sciagać na wlasny uzytek i znajonych🙂 Też prawda😀 Cytuj
marvelo Napisano Sobota o 19:56 Napisano Sobota o 19:56 (edytowane) 2 godziny temu, Thomass13 napisał: Mam takie pytanie odnośnie samych detek. Czy ktoś porównywał jakość tych sprzedawanych na Alliexpress a tych samych które za prawie drugie tyle żądają w sklepach PL? Dokładnie chodzi o te detki: Greg1, masz chyba jakieś problemy z rozumieniem słowa pisanego. Dętki RideNow można kupić w polskich sklepach pod dokładnie tą samą nazwą pod jaką są sprzedawane w Chinach. 13 minut temu, Greg1 napisał: I co ten Twój link ma niby udowadniać? Właśnie to, co napisałem powyżej. Edytowane Sobota o 20:00 przez marvelo Cytuj
smw44199 Napisano wczoraj o 10:08 Napisano wczoraj o 10:08 14 godzin temu, Mandoleran napisał: Nie wiem czy obecnie opłaca się ściągać z czajna te dętki skoro u nas można je dostać za podobną cenę i mieć je od razu. Na takim Biosternie te dętki lecą od 33 do 49 zł. Na Ali po 12-15zł w ofercie zakupu kilku szt. Więc nawet nie patrzę na polskie ceny. Cytuj
Mandoleran Napisano wczoraj o 15:52 Napisano wczoraj o 15:52 No wiadomo że jak tego więcej się kupuje to różnica będzie znacząca. Ja na szczęście wyleczyłem się z dętek i tego problemu nie mam 😀 Cytuj
smw44199 Napisano wczoraj o 16:18 Napisano wczoraj o 16:18 (edytowane) Wystarczy 3szt w (bundle deals) kupić i już mamy cenę w granicach 13zł z przesyłką za zielone z metalowym wentylem😉 Na + trzymają rewelacyjnie ciśnienie Edytowane wczoraj o 16:19 przez smw44199 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi