shimaserduszko Napisano 19 Lutego 2024 Napisano 19 Lutego 2024 Cześć, Sprzedam używany rower marki Marin, więcej info wraz z zdjęciami na OLX. https://www.olx.pl/d/oferta/marin-dsx-2-rozm-l-CID767-IDYLgRS.html?bs=olx_pro_listing
Wojcio Napisano 19 Lutego 2024 Napisano 19 Lutego 2024 Jaki jest zalecany wzrost do tego roweru? Jak oceniasz stan napędu?
shimaserduszko Napisano 19 Lutego 2024 Autor Napisano 19 Lutego 2024 @Wojcio, wg producenta rozmiar "L" będzie odpowiedni dla osób o wzroście 178cm-188cm. Ja mam 179cm i borykałem się z bólami podczas jazdy ze względu na pozycję na rowerze. Polecałbym raczej od 180+ chyba, że ktoś ma kolokwialnie mówiąc długie ręce. Jeśli chodzi o napęd to nie jestem dobry w kwestiach technicznych i na pewno powinien ocenić to ktoś, kto się na tym zna. Na pewno wymaga nieco lepszego wyczyszczenia, do tej pory nie narzekałem. Jak łańcuch był nasmarowny to nie było problemow, zatem uznam stan za dobry.
Mod Team KrissDeValnor Napisano 19 Lutego 2024 Mod Team Napisano 19 Lutego 2024 Podaj cenę (regulamin).
Mod Team KrissDeValnor Napisano 2 Marca 2024 Mod Team Napisano 2 Marca 2024 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi