shimaserduszko Napisano 19 Lutego Udostępnij Napisano 19 Lutego Cześć, Sprzedam używany rower marki Marin, więcej info wraz z zdjęciami na OLX. https://www.olx.pl/d/oferta/marin-dsx-2-rozm-l-CID767-IDYLgRS.html?bs=olx_pro_listing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 19 Lutego Udostępnij Napisano 19 Lutego Jaki jest zalecany wzrost do tego roweru? Jak oceniasz stan napędu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimaserduszko Napisano 19 Lutego Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego @Wojcio, wg producenta rozmiar "L" będzie odpowiedni dla osób o wzroście 178cm-188cm. Ja mam 179cm i borykałem się z bólami podczas jazdy ze względu na pozycję na rowerze. Polecałbym raczej od 180+ chyba, że ktoś ma kolokwialnie mówiąc długie ręce. Jeśli chodzi o napęd to nie jestem dobry w kwestiach technicznych i na pewno powinien ocenić to ktoś, kto się na tym zna. Na pewno wymaga nieco lepszego wyczyszczenia, do tej pory nie narzekałem. Jak łańcuch był nasmarowny to nie było problemow, zatem uznam stan za dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 19 Lutego Mod Team Udostępnij Napisano 19 Lutego Podaj cenę (regulamin). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimaserduszko Napisano 19 Lutego Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego Cena - 2900 do negocjacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimaserduszko Napisano 22 Lutego Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego Nowa cena - 2600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimaserduszko Napisano 2 Marca Autor Udostępnij Napisano 2 Marca Sprzedane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 2 Marca Mod Team Udostępnij Napisano 2 Marca Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi