LuckyLuke08 Napisano 18 Lutego Udostępnij Napisano 18 Lutego Cześć! Szukam dobrej jakości pedałów platformowych w srebrnym kolorze. Chciałbym spełnić poniższe wymagania: - platformowe - srebrne (bo mam srebrne błyszczące ramię korby) - prawdopodbnie łożyska maszynowe, a w każdym razie zależy mi na dobrej jakości pedałów i płynnym bezawaryjnym działaniu - cena do 200zl max, preferowane 100-150 - możliwie lekkie Okazuje się to nie być takie proste Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 18 Lutego Udostępnij Napisano 18 Lutego https://www.aliexpress.com/item/1005006292871066.html Do wyboru są kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rumcajs. Napisano 19 Lutego Udostępnij Napisano 19 Lutego Przerabiałem mnóstwo pedałów z Ali, w tym te z "3 łożyskami". Po czasie mogę powiedzieć tyle: OneUp composite - wytrzymały u kumpla 3 lata i nadal się kręcą tak jak moje które mają rok, nie złapały luzów, po rozkręceniu okazało się, że są pięknie nasmarowane, uszczelnienie nie wpuściło do środka brudu. Mimo, że to pedały na wszem i wobec nie polecanych "slizgach". Niestety, nie ma w kolorze srebrnym ani nawet szarym. Srebrne są tylko w wersji aluminiowej która kosztuje sześć baniek A aliexpress? Co pół roku wymiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ahaja Napisano 19 Lutego Udostępnij Napisano 19 Lutego Od maja 2021 jeżdżę na Mzyrhach MZ926 i nie chcą się rozpaść ... 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuckyLuke08 Napisano 19 Lutego Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego Dzięki za odpowiedzi W sumie nie spodziewałem się polecajek z aliexpress 🤔 Te platformy chcę założyć do szosy, obawiam się, że kompozytowe w dowolnym kolorze będą jednak średnio pasowały. Więc chyba faktycznie sprawdzę mzyrh, tylko że model x12s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi