enx Napisano 18 Lutego Udostępnij Napisano 18 Lutego Pytałem nie dawno o rower trailowy, jednak Grand Canyon 9, na którego się zdecydowałem jest aktualnie niedostępny w interesującym mnie rozmiarze. Pomyślałem więc, że może jednak kupię rower XC, a trailowego to może w przyszłości sprawię sobie fulla. Co do wymagań, to chciałbym rower z regulowaną sztycą. Rowerem tym będę jeździł po lasach/szutrach/pagórkach w okolicach województwa warmińsko-mazurskiego. Mam 178 cm wzrostu i ważę 79kg. Widziałem na forum, że ktoś polecał ten rower: https://www.pepper.pl/promocje/rower-cannondale-scalpel-ht-carbon-3-2023-dla-firm-opcja-0-vat-792411 Nie ma on chyba jednak regulowanej sztycy. Czy jest w tym rowerze możliwość wymiany na taką? Co o nim sądzicie? Jest możliwość serwisowania tego roweru w Polsce? Jeżeli nie ten, to jakiego innego HT XC polecilibyście w tej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NerfMe Napisano 19 Lutego Udostępnij Napisano 19 Lutego Jak chcesz się ścigać to jest bardzo dobra propozycja, tylko jak to u Cannondale ma swoje rozwiązania jak np. swój rozmiar suportu. Można zamontować sztyce regulowaną, tylko najpierw sprawdź dostępność takich sztycy w rozmiarze 27.2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rumcajs. Napisano 19 Lutego Udostępnij Napisano 19 Lutego Sztyce na taki rozmiar mają zazwyczaj jakiś upośledzony skok typu 80mm, szukałbym roweru o normalnych standardach sztycy i suportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 19 Lutego Mod Team Udostępnij Napisano 19 Lutego Scalpel ma nowoczesną - progresywną geometrię, którą nie może się pochwalić np. Sensa Fiori Evo Elite LTD (w znanym Centrum R. do wzięcia za 8.3 k), ale która ma sztycę 30.9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi