vpablov Napisano 17 Lutego 2024 Napisano 17 Lutego 2024 Cześć jak w tytule licznik garmin 530 , mam przerzutkę sram eagle gx axs , chciałbym mieć wgląd, w poziom stanu baterii, w przerzutce z poziomu licznika . Jest jakieś stosownene pole danych do tej funkcji? Cytuj
pecio Napisano 17 Lutego 2024 Napisano 17 Lutego 2024 (edytowane) Sparuj AXSa z Garminem. Będziesz miał wszystkie informacje łącznie z przełożeniami. Jak coś to zobacz Gear27 na Connect IQ Edytowane 17 Lutego 2024 przez pecio 1 Cytuj
vpablov Napisano 19 Lutego 2024 Autor Napisano 19 Lutego 2024 Sparowałem z edgem, orientujesz się gdzie zmienia się liczbę zębów w przedniej zębatce? Aktualnie pokazuje mi przełożenia 39× ....a mam 34 zęby. Niemniej jednak dalej szukam apki, która pokaże mi procentową wartość stanu baterii. Cytuj
pecio Napisano 19 Lutego 2024 Napisano 19 Lutego 2024 Sprawdź w czujnikach pod danymi w jakich się wyświetla AXS. Tam powinna być opcją ustawiania. 1 Cytuj
vpablov Napisano 22 Lutego 2024 Autor Napisano 22 Lutego 2024 ta opcja jest tylko z poziomu licznika, wchodzimy w czujniki wyszukujemy interesujący i ustawiamy zakres przełożeń. Cytuj
pecio Napisano 22 Lutego 2024 Napisano 22 Lutego 2024 Ustawianie danych jakich kolwieg czujników jest tylko i wyłącznie z poziomu licznika. W Connect tylko wyświetla dostępne czujniki. Cytuj
vpablov Napisano 22 Lutego 2024 Autor Napisano 22 Lutego 2024 zgadza się ja szukałem w apce axs ale tam tylko są preferencje działania manetki, mikroindeksacja i liczba zmienianych biegów po przytrzymaniu przycisku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi