vpablov Napisano 17 Lutego Udostępnij Napisano 17 Lutego Cześć jak w tytule licznik garmin 530 , mam przerzutkę sram eagle gx axs , chciałbym mieć wgląd, w poziom stanu baterii, w przerzutce z poziomu licznika . Jest jakieś stosownene pole danych do tej funkcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 17 Lutego Udostępnij Napisano 17 Lutego (edytowane) Sparuj AXSa z Garminem. Będziesz miał wszystkie informacje łącznie z przełożeniami. Jak coś to zobacz Gear27 na Connect IQ Edytowane 17 Lutego przez pecio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vpablov Napisano 19 Lutego Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego Sparowałem z edgem, orientujesz się gdzie zmienia się liczbę zębów w przedniej zębatce? Aktualnie pokazuje mi przełożenia 39× ....a mam 34 zęby. Niemniej jednak dalej szukam apki, która pokaże mi procentową wartość stanu baterii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 19 Lutego Udostępnij Napisano 19 Lutego Sprawdź w czujnikach pod danymi w jakich się wyświetla AXS. Tam powinna być opcją ustawiania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vpablov Napisano 22 Lutego Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego ta opcja jest tylko z poziomu licznika, wchodzimy w czujniki wyszukujemy interesujący i ustawiamy zakres przełożeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 22 Lutego Udostępnij Napisano 22 Lutego Ustawianie danych jakich kolwieg czujników jest tylko i wyłącznie z poziomu licznika. W Connect tylko wyświetla dostępne czujniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vpablov Napisano 22 Lutego Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego zgadza się ja szukałem w apce axs ale tam tylko są preferencje działania manetki, mikroindeksacja i liczba zmienianych biegów po przytrzymaniu przycisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi