darkeldo Napisano 16 Lutego 2024 Napisano 16 Lutego 2024 Dzień dobry Szukam roweru dla mężczyzny ok. 90 kg i 185cm + dziecko 16 kg oraz waga fotelika. Trasy głównie ścieżki rowerowe i okazjonalnie polne drogi. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj
darkeldo Napisano 16 Lutego 2024 Autor Napisano 16 Lutego 2024 Co myślicie i jakie różnice moglibyście wyłuskać na temat Lazaro v1 Lazaro Integral v3 Lazaro Aero v3 Lazaro Senatore v3 Który z nich najbardziej odpowiadał by pod moje potrzeby oraz warunki fizyczne? Cytuj
karolb Napisano 16 Lutego 2024 Napisano 16 Lutego 2024 potrzebujesz solidną ramę i solidne koła, w tym budżecie tego nie znjadziesz jak nowy to unibike flash cena około 2700 z używek możesz szukać viper / crossfire wtedy się w 2k zmieścisz PS ja wąze 100kg, do tego 5-latka w foteliku i najtańszy trekking unibike vision sprzed 13 lat - zostawiłem go sobie specjalnie na jazdy z dzieckiem żeby nowego nie katować fotelikiem. Rodzinne rajdy po 50-60km - żaden problem. Wszystko działa, te rowery są pancerne. Niezbyt ładne, w ogóle nie sportowe, ale za to pancerne Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi