darkeldo Napisano 16 Lutego Udostępnij Napisano 16 Lutego Dzień dobry Szukam roweru dla mężczyzny ok. 90 kg i 185cm + dziecko 16 kg oraz waga fotelika. Trasy głównie ścieżki rowerowe i okazjonalnie polne drogi. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkeldo Napisano 16 Lutego Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego Co myślicie i jakie różnice moglibyście wyłuskać na temat Lazaro v1 Lazaro Integral v3 Lazaro Aero v3 Lazaro Senatore v3 Który z nich najbardziej odpowiadał by pod moje potrzeby oraz warunki fizyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolb Napisano 16 Lutego Udostępnij Napisano 16 Lutego potrzebujesz solidną ramę i solidne koła, w tym budżecie tego nie znjadziesz jak nowy to unibike flash cena około 2700 z używek możesz szukać viper / crossfire wtedy się w 2k zmieścisz PS ja wąze 100kg, do tego 5-latka w foteliku i najtańszy trekking unibike vision sprzed 13 lat - zostawiłem go sobie specjalnie na jazdy z dzieckiem żeby nowego nie katować fotelikiem. Rodzinne rajdy po 50-60km - żaden problem. Wszystko działa, te rowery są pancerne. Niezbyt ładne, w ogóle nie sportowe, ale za to pancerne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi