niuti Napisano 15 Lutego Udostępnij Napisano 15 Lutego Cześć, wymieniłem obręcz w tylnym kole 29" na DT Swiss E532 o szer. wew. 30. Obręcz wygląda jak na zdjęciach. Nie wiem czy ten typ tak ma, czy co to to, w każdym razie mnie to wygląda jak przecięte, pęknięte, zepsute? A może ten typ tak ma i nie ma sensu się denerwować i zaczynać bić piany i wszczynać awantur 😁 W poprzednich swoich obręczach takiego czegoś nie doznałem więc nie wiem, nie mam pojęcia czy ten typ tak ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 15 Lutego Mod Team Udostępnij Napisano 15 Lutego Obręcz jest zdaje się składana, a nie spawana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rumcajs. Napisano 15 Lutego Udostępnij Napisano 15 Lutego To jest panie łączenie, droższe DT z serii XR/XM/EX/FR są spawane, wszystkie R/M/E są łączone na wcisk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niuti Napisano 15 Lutego Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego Czyli luźna guma i tak to ma być......nic mi to nie ebnie po drodze. Uffff. Thx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 15 Lutego Udostępnij Napisano 15 Lutego Tak ma być. Tak jest we wszystkich niskopółkowych obręczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 16 Lutego Udostępnij Napisano 16 Lutego Przy okazji dodam, że to całkiem pancerne obręcze i po trzech sezonach nic mi się z nimi nie dzieje, a niejedno dobicie już przyjęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi