Pandaa Napisano 15 Lutego Udostępnij Napisano 15 Lutego Drodzy, Mam możliwość zakupu nowej szosy Merida SCULTURA 80 za ok. 2000zl. Jakie są Wasze opinie na jej temat? Warto kupić za taka cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 15 Lutego Udostępnij Napisano 15 Lutego Cytat Warto kupić za taka cenę? Zależy czego się od sprzętu oczekuje. Cytat Jakie są Wasze opinie na jej temat? Warto kupić za taka cenę? Standardowy entry level, do tego jakiś leżak bo już od kilku lat tego nie produkują. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pandaa Napisano 15 Lutego Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego Nie oczekuje nic niesamowitego. Rekreacyjnie wypad w trasę do 50km + do pracy 20km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 15 Lutego Udostępnij Napisano 15 Lutego Nowy - używka, jaki rocznk etc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pandaa Napisano 15 Lutego Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego Kupiony 2 lata temu, ale przejechane 200km, a tak tylko serwis i stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 15 Lutego Udostępnij Napisano 15 Lutego (edytowane) Godzinę temu, Pandaa napisał: Rekreacyjnie wypad w trasę do 50km + do pracy 20km. Nie znam się, ale się wypowiem 😀. Czy to na pewno przemyślany rodzaj roweru do takich zastosowań? EDIT. Żeby nie zaśmiecać - @Pandaa, nie było pytania w takim razie 😉. Edytowane 15 Lutego przez chudzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pandaa Napisano 15 Lutego Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego Aktualnie mam szosę do takich samych zastosowań i jestem bardzo zadowolony. Cała trasa to idealna droga i jeździ mi się tak super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 15 Lutego Udostępnij Napisano 15 Lutego To co ty masz za szosę, że na taką badziewną meridę chciałbyś ją zamienić? BTW imo bezsens to kupować, na pewno nie za 2k, dokładając kilka stów masz podobny rower z gwarancją (o rynku używek już nawet nie wspominając) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi