burz Napisano 13 Lutego Udostępnij Napisano 13 Lutego Przymierzam się do zamiany klasycznego "górala" na dwuślad ze wspomaganiem elektrycznym i tym samym mój wypieszczony Author będzie szukał nowego garażu. Chciałbym z koleżeństwem skonsultować, za ile można sprzedać takiego klasyka: https://www.forumrowerowe.org/garage/ve/garage/vehicle/8033-author-revolt-by-burz/?show=tab_1 Bez pedałów (których nie chcę sprzedawać) rower waży 9,7 kg. Bardzo zadbany, komponenty bez śladów zużycia, w ub. roku wymieniłem na nówki obręcze, suport oraz ogumienie. Klocki Clark's nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burz Napisano 14 Lutego Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego Nikt nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 15 Lutego Udostępnij Napisano 15 Lutego 2 tysiące bym dał gdybym szukał zimówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi