forscher Napisano 12 Lutego Udostępnij Napisano 12 Lutego (edytowane) Majówka 2024 Kilka lat temu postanowiłem sobie zaliczyć wszystkie dystanse ze zdalnej edycji TDS. Przez ostatnie lata nie było problemu z dystansami 125 i 250 km natomiast zawsze był problem z zaliczeniem tego najdłuższego 500 km. W tym roku zmieniłem rower szosowy i doszedłem do wniosku, że jest to właściwa maszyna na zrobienie tych wszystkich trzech dystansów, w tym przede wszystkim tego najdłuższego. Pomysłów na zaplanowanie tej trasy 500 km było kilka natomiast myślę że najlepszym z nich jest próba nie tyle zrobienia dystansu 500 km, ile zobaczenie czegoś ciekawego i dojechania do miejsca, w którym na dwóch kołach byłem już kilka razy, ale które przyciąga niczym magnes... WIEDEŃ Jeden nocleg w drodze do Wiednia, jeden (a może dwa) w Wiedniu. Powrót pociągiem Cel: świetna zabawa, zwiedzanie, Stiegl Edytowane 12 Lutego przez forscher 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 13 Lutego Udostępnij Napisano 13 Lutego Będziesz na Hyżne czy na Jabłonkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregory34 Napisano 13 Lutego Udostępnij Napisano 13 Lutego @pecio a nie bliżej na Chyżne ale można też przez Hyżne -zależy jak Garmin poprowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 13 Lutego Udostępnij Napisano 13 Lutego (edytowane) 😉 a tak poważnie to przez Lipnicę. Trasa o wiele spokojniejsza i bardziej pod rower. Na Chyżne to tir za tirem. Edytowane 13 Lutego przez pecio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
forscher Napisano 15 Lutego Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego (edytowane) BARDZO WSRĘPNY PLAN TRASY prowadzi przez Pszczynę potem na Karvinę, Pribor, Prerov Vlkos Milotice Hodonin Studienka (SK) Malacky, Bratysława, Raika (H), Wien (A) Edytowane 15 Lutego przez forscher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
forscher Napisano 19 Lutego Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego Trasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gary4 Napisano 19 Lutego Udostępnij Napisano 19 Lutego Planujesz wyprawę czy poszukujesz osób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
forscher Napisano 19 Lutego Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego (edytowane) Planuję i poszukuję Po prostu jest okazja by się kopnąć do Wiednia, Bratysławy i zahaczyć o Węgry... jak ktoś chce to może dołączyć. Edytowane 19 Lutego przez forscher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi