Piotr1662 Napisano 12 Lutego Udostępnij Napisano 12 Lutego Hej, potrzebuję pomocy z doborem rozmiaru ramy. Mam 181 cm wzrostu i przekrok 88cm. Interesuje mnie Giant Fastroad ar 1. Waham się między rozmiarami M/L a L. Rozmiar M/L wydaje mi się delikatnie za mały z kolei L za duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek.B Napisano 12 Lutego Udostępnij Napisano 12 Lutego A co? Mamy zdecydować za Ciebie? Weź ten, który jest dla Ciebie wygodniejszy, a jeżeli pomimo przymiarki faktycznie wypadasz pomiędzy rozmiarami, to poszukaj czegoś innego bo widocznie ten model nie jest Ci pisany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 12 Lutego Udostępnij Napisano 12 Lutego Wybór raczej pomiędzy M a M/L. Biorąc pod uwagę duży przekrok wziąłbym M/L żeby zniwelować różnicę poziomów między siodełkiem a kierownicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi