Roballinho Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego https://www.zico-bike.pl/amortyzatory-i-widelce/amortyzator-26-grind-1-1-8-260mm-v-brake-disc Czy to jest amortyzator powietrzny? Przekopałem net i nie mogę znaleźć odpowiedzi, czy pod kapslem lewej goleni jest zaworek? W ogóle w necie nie widzę tego modelu z czarnymi górnymi goleniami, ale może dlatego, że to już wiekowy model... Podejrzewam, że to jednak sprężynowiec, bo mam Spinnera 300 air i zupełnie inaczej wygląda ta pokrywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał87 Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego patrząc na pokrętło górnej lewej goleni wnioskując po tym że przez jego oś przechodzi jakaś śruba mocująca to służy raczej do regulacji naprężenia sprężyny, nakrętki na zaworze powietrza nie miewają przez oś śrub. Moim zdaniem (na podstawie zdjecia) to jest to sprężynowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 10 Lutego Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego Dzięki, potwierdziłeś moje podejrzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi