Smrek Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego Witam. W przerzutce przedniej Deore XT FD-M8025-H 2rz mam zerwany gwint od regulacji H. Czy jest jakiś sposób na naprawę? Szukam takiej przerzutki nowej ale nie mogę znaleźć takiej z mocowaniem na obejmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek.B Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego Przegwintuj na większą śrubę i po temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smrek Napisano 11 Lutego Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego Z przegwintowaniem na większą śrubę patrzyłem, może być ścianka od dołu za cienka:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sky87 Napisano 11 Lutego Udostępnij Napisano 11 Lutego To jeśli się zmieści to daj dłuższą srubę. Pod mocowanie jedna nakrętka, nad mocowanie druga. Zrobisz kontre i powinno być ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi