PawelW84 Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego Cześć Jaki polecacie klucz do serwisu piast DT 280 EXP z systemem ratchet, żeby można go było podłączyć do pistoletu pneumatycznego 1/2" ? Znalazłem coś takiego na bitul https://bitul.pl/pl/p/KLUCZ-DO-PIERSCIENIA-PIASTY-DT-SR-EXP-HB054-/283 ale strasznie drogi 😕 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego I jednorazowy. Poza tym nie na piast DT 280. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelW84 Napisano 9 Lutego Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego Kurcze padło mi na mozg. Chodzi o Dt 240 exp. To co polecasz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego Niestety taniej niż oryginał czy Unior się chyba nie da...(i nie opłaca jak się okazuje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joker86 Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego To jest chore klucz 150 zł 😀, żarty jakieś czy co ? Szukałbym czegoś po taniości 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego A odkręcałeś kiedyś pierścienie piast DT Swiss? Nieistotne, czy 350, czy EXP... Bez solidnego klucza z dobrej stali, mocnego stołu z konkretnym imadłem i sutego obiadu nawet nie podchodź. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego Jak od nowości nie była ruszana , to lipnym kluczem po taniości narobić możesz dziadostwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelW84 Napisano 10 Lutego Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego (edytowane) 12 godzin temu, TheJW napisał: Niestety taniej niż oryginał czy Unior się chyba nie da...(i nie opłaca jak się okazuje) Klucz Dt to 230zl https://formicki-bike.pl/pl/p/DT-Swiss-klucz-wielowpustu-bebenka-Star-Ratchet-EXP-/33617 ale Uniora nie znalazłem. Podzielisz się linkiem. ? Ogólnie nie zamierzam używać go w imadle, bo mam klucz pneumatyczny 1900 Nm (nie wiem na ile to prawda ale szpilkę w kole można ukrecic) Edytowane 10 Lutego przez PawelW84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joker86 Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego 9 godzin temu, TheJW napisał: A odkręcałeś kiedyś pierścienie piast DT Swiss? Nieistotne, czy 350, czy EXP... Bez solidnego klucza z dobrej stali, mocnego stołu z konkretnym imadłem i sutego obiadu nawet nie podchodź. Rozumiem , i zdaję Sobie sprawę że wymagana dobrą jakość , tylko zobaczcie co robi rynek ,,dyma" Nas na każdym kroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelW84 Napisano 10 Lutego Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego No cena tych "nasadek" to jest kosmos. Bitul przy Dt wychodzi jak za czapkę drobnych a twory z alli jak za darmo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał87 Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego 2 godziny temu, Joker86 napisał: Rozumiem , i zdaję Sobie sprawę że wymagana dobrą jakość , tylko zobaczcie co robi rynek ,,dyma" Nas na każdym kroku. Dokladnie, dymają na każdym kroku Szukałem w tamtym roku piast, na przód kupiłem novateca 791 bo polecana i tansza od dt. Dopiero po czasie od zakupu z ciekawosci przeglądałem wymianę łożysk i się okazuje że do wymiany trzeba mieć specjalny klucz do odkręcenia kapsli które przykrywają łożyska. U bitula taki klucz koło stówki. Bym wiedział wczesniej to pewnie bym wziął xt tak jak na tyl. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi