TrapAThon Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego Dzien Dobry! Na 'stare' lata planuje wrocic na rower, wybor padl na street/dirt. Mam za soba pare ladnych lat na fullach glownie same lasy. Jesli chodzi o street/dirt chce zaczac od podstaw. Czy do 5 tys jestem w stanie kupic fajna baze z mozliwoscia dalszego ulepszania? W oko wpadly mi nastepujace sztuki 1. ROSE THE BRUCE 2 z tego co widze rozmiar M 988,95 € 2. NS Bikes Movement 1 - 4500zl Jest sens sie pchac w tego typu gotowce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 8 Lutego Mod Team Udostępnij Napisano 8 Lutego Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi