TomekPLeco10 Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego Dzień dobry Czy MIO Cyclo 210/215 i 605 HC dostają wciąż aktualizacje map? Jeżeli tak, to z którego roku jest ostatnia aktualizacja. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekPLeco10 Napisano 7 Lutego Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego Znalazłem odpowiedź na stronie MIO w FAQ IMO to bardzo źle. Po co nawigacja bez aktualnych map? Może są sposoby jak samemu wgrać najnowsze mapy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał87 Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego to ładnie zrobili klientów w ch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego Od zawsze robili, to taki tajwański januszex, jak te chińskie tanie brandy od telefonów - wspieramy do bramy, a za bramą się nie znamy, no bo co napisać, o firmie która w swoim oficjalnym sklepie w ofercie ma urządzenia, których już nie wspiera? Potrafili wygaszać wsparcie dla urządzeń już po roku od zakończenia sprzedaży. Ale dla mnie gorsze są problemy z regionalizacją: w urządzenie kupione w UK nie da się oficjalnie wgrać mapy Polski, w urządzenie kupione w PL nie da się wgrać mapy Turcji czy Kirgistanu. Urządzenia kuszą dość dobrą wygodą użytkowania i dużym ekranem, ale później się okazuje, że masz drogi licznik zamiast nawigacji. Tym czasem w dwunastoletnim garminie mam mapę Polski z grudnia 2023 i działa elegancko. I jeszcze uwaga - ten komunikat wygląda, jakby wsparcie dla 505HC wygaszali dopiero teraz, a tam ostatnia aktualizacja map była chyba we wrześniu 2020 roku, 315 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faja3 Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego Do poczytania: https://ump.waw.pl/ , http://www.garniak.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego Nie polecam, ump nie robi kompilacji dla mio, na garniaku też nic nie znajdziesz. Urwało mi kawałek posta, miałem dopisać, że do 315 ostatnia aktualizacja była w 2018 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego Mio w Polsce to kpina, wiedzą że sprzedają bubla udają serwis odsyłają uszkodzone pisząc, że nie ma usterki. Pisałem gdzieś na forum swoje żale kilka lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralko Napisano 11 Sierpnia Udostępnij Napisano 11 Sierpnia A jednak o dziwo wypuścili jeszcze aktualizację, kolega mi właśnie podesłał zdjęcie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi