jsq Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego Mam pytanie, czy Shimano SM-MA-F203P/P będzie pasował zarówno przy przejściu na 203 z 160 jak i 180mm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krypto.Szosowiec Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego Zaczynasz od punktu wyjściowego, jakim jest Twój amortyzator. Prawdopodobnie jest to 160 mm, więc zdejmujesz adapter na 180 mm i wkładasz na 203 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jsq Napisano 7 Lutego Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego (edytowane) Właśnie mam teraz tarczę 180, a chcę przejść na 203. W prywatnym opisie adaptera o wspomnianym symbolu widze że 160-203, stąd pytanie, czy bedzie dobry dla mnie? Edytowane 7 Lutego przez jsq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krypto.Szosowiec Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego No ale masz tarczę 180 mm zamontowaną z adapterem czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jsq Napisano 7 Lutego Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego Nie, jest bez adaptera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krypto.Szosowiec Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego No to potrzebujesz czegoś takiego: https://allegro.pl/oferta/adapter-shimano-hamulca-203-mm-pm-pm-23-ze-180mm-11414021448 Szukaj adaptera 180 > 203 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jsq Napisano 7 Lutego Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego OK, dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi