szynder Napisano 6 Lutego Udostępnij Napisano 6 Lutego Szukam aplikacji rowerowej typu strava, żeby oprócz tętna czy kadencji dawała powiadomienia z radaru Garmin Varia. Istnieje takie rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 6 Lutego Udostępnij Napisano 6 Lutego LocusMap 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szynder Napisano 6 Lutego Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego Dzięki. Zainstalowałem, sparowałem bez problemu. Jedynie wyskoczyło info, że jest limit 10min. Trzeba kupić wersję Silver? Nie ma obok info, że trzeba dokupić, a jedynie <Limted> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego Spróbuj czy zadziała z aplikacją Garmin Connect. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego Connect pokaże stan baterii etc, ale nie będzie pokazywał powiadomień i nie służy do użytku podczas jazdy. Co do locus to nie wiem jak jest w darmowej wersji, mam Golda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego Jak masz fona na andku to wchodzisz w sklep googla i instalujesz oryginalną garminowską apkę co się zowie po prostu VARIA. Tyle i aż tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szynder Napisano 7 Lutego Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego @pecio instalowałem, ale ona jest sama dla siebie. Nie chodzi tylko o obsługę Varii. Szukam app kombii, dzięki @KSikorski ,już wiem że taką aplikacją jest m.in. Locus. Chcę aplikację (nie mam na razie licznika), która obsługuje CAD, SPD, RAD i jeśli to możliwe, jest też mapa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego 4 godziny temu, KSikorski napisał: Connect pokaże stan baterii etc, ale nie będzie pokazywał powiadomień i nie służy do użytku podczas jazdy. Masz rację, pomieszało mi się z aplikacją Garmin Varia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi