Everman Napisano 6 Lutego Udostępnij Napisano 6 Lutego Cześć. Szukam roweru do rekreacyjnego jeżdżenia po mieście i okolicach. Dzisiaj natrafiłem na oferte roweru felt w cenie 999zł. Co o tym myślicie? Szukając nawet czegoś używanego trudno jest w tej cenie znaleźć coś ciekawego. Mam 195cm 90kg https://www.centrumrowerowe.pl/rower-miejski-felt-verza-speed-50-pd36882/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 6 Lutego Udostępnij Napisano 6 Lutego Cytat Szukając nawet czegoś używanego trudno jest w tej cenie znaleźć coś ciekawego. No bo niestety ale 1000 złotych to dzisiaj żaden budżet na zakup roweru Cytat Dzisiaj natrafiłem na oferte roweru felt w cenie 999zł. Co o tym myślicie? Prosty, kompromisowy, w standardzie najtańszych rowerów Ogólnie za te pieniądze noże być, na plus że nie załadowali atrapy amortyzowanego widelca https://www.olx.pl/d/oferta/rower-riverside-700tr-CID767-IDJeYWh.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek.B Napisano 6 Lutego Udostępnij Napisano 6 Lutego Jestem zwolennikiem wyboru takiego roweru na podstawie odpowiedniego dopasowania, ale za te pieniądze... No jest po prostu tak jak napisałeś - zajechane kible na olx wychodzą drożej Twój post wygląda trochę jak nagonka na sprzedaż tego produktu, ale za 999 zł nie da się kupić sensownego roweru dla dziecka, a ten felt za te pieniądze jest sensowny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo59 Napisano 6 Lutego Udostępnij Napisano 6 Lutego Rozmiar 23.5" brać i w drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wr81 Napisano 6 Lutego Udostępnij Napisano 6 Lutego Ta promocja była już we wrześniu raz ( i to jest źródło odsprzedawanych roweró tego typu na olx) https://www.pepper.pl/promocje/rower-miejski-felt-za-999-724200 W komentarzach można zobaczyć reczywiste zdjęcia rowerów (czarny, srebrny i zielona damka). Z plusów na pewno kaseta a nie wolnbieg, prosty wygląd. Ciekawy jestem masy przy mniejszych wymiarach niby 12.5kg.. przy czym widelec niby dość ciężki hi-ten a opony bardzo ciężkie (niby 850-900g szt..). Rozmiar opon wchodzący to niby max 700x38c. Jak jest naprawdę zobaczę jutro - zamówiłem wczoraj wieczorem - już wysłany (DPD) ma być u mnie jutro. U mnie ma być typowym bułkowozem do jazdy po mieście z możliwośćią przypięcia na 15 minut pod sklepem i zastąpić wykorzytywane do tego do tej pory retro-mtb (na exage500 lol :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m.kwachu Napisano 6 Lutego Udostępnij Napisano 6 Lutego Witam. Przy wzroście 182.5 cm i dl. wew nogi między 85 a86 rozmiar 21.5 będzie ok czy polować na niedostępny 19.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo59 Napisano 6 Lutego Udostępnij Napisano 6 Lutego Myśle że dasz radę na 21 - zawsze możesz dać ciut krótszy mostek jakby co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wr81 Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego Mój Felt przed chwilą dostarczony. Pierwsze wrażenie ogólne pozytywne. na pewno również mogę potwierdzić iż tylny trójkąt jest dość wąski i znacząco szerszych opon - takich jak we współczesnych "progresywnych" gravelach raczej nie uda się zamontować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi