special1 Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego Hej, po dłuższej przerwie od roweru, postanowiłem wrócić, zawsze chciałem rower szosowy z uwagi na to że głównie lubiłem dłuższe dystanse i praktycznie zawsze jeździłem po drodze, co prawda miałem rowery mtb lecz wkoncu chce kupić rower szosowy, I tutaj pytanie co polecacie w tej cenie troszkę rozeznałem się w temacie i wybór jest dość spory myślałem nad trek domane al 2, lecz zauważyłem rower kross vento 5.0 który na wyposażeniu ma shimano 105 oraz hamulce hydrauliczne, tyle że nie ma za wiele opini o nim w internecie a jako że jestem zielony w rowerach szosowych to prosiłbym o pomoc, będzie to 1 rower szosowy i chciałbym raczej dobrze wybrać, będę wdzięczny za rady. 185-186cm wzrostu 84-85cm nogi wewnątrz Bez butów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego (edytowane) Jak nie straszne ci kupowanie zza granicy to ok 5800 z wysyłką - pochowane linki, hydraulika + 105. https://www.pepper.pl/promocje/merida-scultura-endurance-400-791822 Edytowane 5 Lutego przez keltu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 6 Lutego Udostępnij Napisano 6 Lutego 11 godzin temu, special1 napisał: myślałem nad trek domane al 2, dramat 11 godzin temu, special1 napisał: lecz zauważyłem rower kross vento 5.0 może być Stawiałbym chyba na to, 2x12 za taką kasę to absurdalnie świetna oferta https://szybkierowery.pl/produkt/sensa-romagna-disc-sle-105-2x12-2024/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
special1 Napisano 6 Lutego Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego Cytat Stawiałbym chyba na to, 2x12 za taką kasę to absurdalnie świetna oferta O kurcze wygląda to super w dodatku niższa cena jest to chyba aktualnie top 1 pozycja dziękuję Ci pięknie! I właśnie też zauważyłem te ten trek domane nie oferuje tak naprawdę nic wartego uwagi, patrzyłem też podobne pozycje z rodziny gianta bodajże contender ar4? Nie jetem już pewny lecz też nie oferuje wiele. i po zobaczeniu tego roweru który podesłałeś dziwię się dlaczego niektóre marki chcą po 7000-10000 zł za grupę shimano 105 i hydraulikę niesamowite przebitki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi