milki23 Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego W dniu 6.02.2024 o 17:12, lukcio4041 napisał: W odpowiedziach w tym temacie odradzają mi Sigma ROX 12.1 Evo,a polecają Garmin Edge Explore 2. Teraz mam dylemat czego zakup przemyśleć: Sigma ROX 12.1 Evo czy Garmin Edge Explore 2,by nie popełnić błędu i później nie żałować zakupu Żadnen z tych specjalistów którzy polecają Ci Garmina na oczy nie widzieli i nie używali Sigmy , ale wiedzą że jest grosza. Co nie oznacza że Garmin jest zły... decyzja należy do Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego (edytowane) Jeżeli do mnie pijesz to miałem w przerwie miedzy Garminami Sigmę 12 czy też wcześniej 7. Miałem też parę chińczyków, Mio. Zrobiłem na każdym z nich "doktorata" i wiem doskonale co każdy jest warty. I po tych moich doświadczeniach zostaję nadal wierny Garminowi. Choć nie wykluczam w przyszłości ,że mogę go porzucić na rzecz innych urządzeń firmy X. Edytowane 25 Lutego przez pecio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milki23 Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca No właśnie miałem 12 a tu mowa o 12.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dfq Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca Patrzajta ludziska, objawił nam się kolejny jasnowidz który wie co każdy miał 😱 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi