RafalxM Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego Czy połączenie klamkomanetek GRX ST-RX810 / BL-RX810 z zaciskiem Magura MT5 będzie wydajne ? Chodzi mi o ilość tłoczonego płynu z klamki do zacisku czterotłoczkowego. Jest ryzyko, że klocki będą wysuwać się mniej niż przy użyciu klamki MTB, przez co będą niewystarczająco mocno dociskać klocki do tarczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego Brzmisz jakbyś się z MTB przesiadł na coś, co jest szybkie i nie ma hamulców Nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie ale daj znać co Ci z tego wyjdzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 5 Lutego Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego Żeby było szybkie to musi być mocny zawodnik, tutaj nie stwierdzono Pomysł na 4 tłoczkowy wziął się stąd, że wychodzi mi cenowo podobnie do 2 tłoczkowych , potrzebuje tylko na przód (na tył mam XT BR-M785) . Na razie mam wątpliwości czy to będzie kompatybilne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego Tylko czy to nie jest overkill? Wiem jak fajnie mogę stanąć na przednim kole mojego fulla z MT5, ale wolałbym tego jednak nie robić na gravelu. Choć hamulce są tam dyskusyjne i też by je kiedyś wymienił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 5 Lutego Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego Może i tak, ale bez sprawdzenia się nie dowiem. Jak będzie za mocny to zamontuję go do mtb 29x3.0 - tam będzie miał z czym walczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi