Fry Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego Szukam użytkowników rowerów wyposażonych w piaste Shimano Nexus SG-C6001-8D - najlepiej z Wa-wy/Pruszkowa ;) Cel: potrzebuję zweryfikować, czy moja piasta pracuje poprawnie, czy też "ten typ tak ma" (hałas z piasty w trakcie luźnego obracania podniesionym kołem - nie w trakcie jazdy) Dodam, że piasta jest nowa, była rozebrana i przesmarowana (fabrycznie nie było w niej za dużo smaru) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego (edytowane) W CentrumRowerowym przy Okęciu coś pewnie mają. Możesz sprawdzić na stronie zaznaczając opcję "dostępne stacjonarnie w Warszawie". Edytowane 5 Lutego przez TheJW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fry Napisano 5 Lutego Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego Dzięki za Tipa. Już byłem ale mieli tylko na Nexus7 😞 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi