jaca90 Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego (edytowane) Cześć Szukam fulla głównie do maratonów mtb w kwocie do 15 tys. Koła 29 cali Wzrost 181 cm Waga 81 kg Z góry dzięki za polecenia Edytowane 5 Lutego przez jaca90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek.B Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego https://letmegooglethat.com/?q=full+15k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca90 Napisano 5 Lutego Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego (edytowane) Tu się zdziwisz ale umiem korzystać z googla. Chodzi mi o konkretne modele polecone przez człowieka a nie internet. Co z tego że widzę jak nie wiem co wybrać Edytowane 5 Lutego przez jaca90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doms Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego https://allegro.pl/oferta/rower-cannondale-scalpel-29-carbon-3-rozmiar-l-13279407443 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek.B Napisano 6 Lutego Udostępnij Napisano 6 Lutego (edytowane) Po ilości parametrów i oczekiwań jakie podałeś niestety tutaj dostaniesz takie same odpowiedzi jak w internecie całego świata dlatego mój pierwszy post w 100% odpowiada na Twoje pytanie. Każdy zaproponuje Ci coś innego (zazwyczaj to na czym sam jeździ uznając to za najlepszy wybór na świecie, bo nie ma porównania z niczym innym) i dalej nic nie będziesz wiedział. Prawda jest taka, że jeżeli zależy Ci na najlepszym stosunku osprzętu do ceny to wystarczy, że umiesz czytać, zestawisz sobie kilka interesujących Cię modeli i sam znajdziesz odpowiedź. Jak zależy Ci na unikalnych właściwościach zawieszenia (tu za przykład podam Scotta i Speca, bo z nimi mam na codzień do czynienia) to każdy producent oferuje coś innego i każdy z nich twierdzi, że jego rozwiązanie jest najlepsze, a to co komu pasuje jest bardzo indywidualną sprawą. Jeżeli interesuje Cię komfort i dopasowanie to nikt bez jakiejś przymiarki, a najlepiej przetestowania, nie powie Ci co będzie dla Ciebie najlepsze. Jeżeli zależy Ci na całej "otoczce" w postaci przystępności sprawnego serwisu to powinieneś ograniczyć się do lokalnych sklepów, które będą Ci ten rower przeglądać, sprawnie podchodzić do tematu ewentualnych reklamacji itp. I tu, jeżeli masz jakieś dobre sklepy w okolicy to powinieneś ograniczyć się do oferty ich marek, która też jest ograniczona. Jak twierdzisz, że potrafisz korzystać z przeglądarki internetowej to powiedz czy chociaż zerknąłeś na ofertę okolicznych sklepów, skoro tak bardzo zależy Ci na doradztwie ludzi, a nie internetu? W jakich okolicznych sklepach masz szukać też się nie dowiesz, jak miejsce Twojego zamieszkania jest tajemnicą. Edytowane 6 Lutego przez Maciek.B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi