PitiMonster Napisano 4 Lutego Udostępnij Napisano 4 Lutego Cześć, Zastanawiam się na zakupem Meridy Silex 400, jedyną jaką znalazłem o rozmiarze M to z dystrybucji hiszpańskiej. I mam pytanie, czy warto i na co zwrócić uwagę przy zakupie takiego roweru? Z tego co wyczytałem, nie uzyskam już dożywotniej gwarancji na ramę i zastanawiam się czy jakieś jeszcze kwestie pomijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chociemir Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego Jeśli masz na myśli https://cicloscorredor.com/en/ to zapytaj na forum użytkowników Silexa - sporo ludzi kupiło rowery w tym sklepie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kovic Napisano 6 Lutego Udostępnij Napisano 6 Lutego Kupiłem tam. Całość bez problemów. Normalnie masz dożywotnią gwarancję na ramę, dodatkowo sklep daje 3 lata ogólniej gwarancji na pozostałe podzespoły. Ja płaciłem jeszcze 999 Euro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi