Pazuzu Napisano 1 Lutego Udostępnij Napisano 1 Lutego Szukam pompki ręcznej z manometrem. Nie zależy mi na jakiś mikro wymiarach. Będzie używana na urlopach (do tej pory woziłem nożną SKS) i podczas 2-3 dniowych wycieczek. Do pompowania 700x40 ~2Bar i 29x2,4 ~2 bar więc raczej typu HV. Zależy mi na jakości wykonania i "długowieczności". Z chęcią wysłucham waszych propozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 2 Lutego Udostępnij Napisano 2 Lutego Kup sobie po prostu zwykłą ręczną pompkę i osobno miernik ciśnienia. Będzie precyzyjniej i trwalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pazuzu Napisano 3 Lutego Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego Takie rozwiązanie w moim przypadku odpada. Po szybkim rozeznaniu znalazłem takie modele: - CrankBrothers Sterling SG - CrankBrothers Klic HV - LEZYNE Gauge Drive HV ABS Posiada ktoś któryś z ww modeli i może coś o nim napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nemrod82 Napisano 3 Lutego Udostępnij Napisano 3 Lutego Mogę polecić SKS Injex Control. Mam ją kilka lat. Manometr dokładny a dzięki teleskopowej budowie pompuje się nią w miarę szybko jak na ręczną pompkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pazuzu Napisano 4 Lutego Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego Zdecydowałem się na Topeak Mountain TT G. Mam nadzieję że się sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi