Anq987 Napisano 1 Lutego 2024 Napisano 1 Lutego 2024 [ku przestrodze] przekręty w United Cyclists? C.D. Szanowni Państwo, szukam kontaktu z osobami, które tak jak i ja zostały poszkodowane finansowo w wyniku korzystania z usług J. Lis_ieckiego, który kiedyś oszukiwał ludzi w United Cyclists. Obecnie para się szeroko pojętą "budowlanką", szukam informacji kontaktowych do osób, które składają pozew zbiorowy. Może ktoś coś wie, proszę o wyrozumiałość i dziękuję z góry. Cytuj
hulk14 Napisano 1 Lutego 2024 Napisano 1 Lutego 2024 Ale to chyba już przynajmniej kilkuletnia sprawa? Lata temu gdzieś się na facebooku chyba zbierali, ale to już raczej "po obiedzie". Cytuj
Donayo Napisano 1 Lutego 2024 Napisano 1 Lutego 2024 O kurde Pamiętam jak oglądałem tego gościa na YT. Cytuj
hulk14 Napisano 1 Lutego 2024 Napisano 1 Lutego 2024 Moja siostra też go oglądała, ja obejrzałem go ze 2 czy 3 razy, ale koleś mi od poczatku nie pasował. Choć na poważnie się przez pewien czas zastanawiałem czy nie jechać z nimi na Kubę albo do Maroka... Mimo wątpliwości wobec charakteru kolesia nie sądziłem jednak, że jest oszustem. Cytuj
Mentos Napisano 1 Lutego 2024 Napisano 1 Lutego 2024 (edytowane) Kojarzę, oglądałem te wyprawy na Saharę cz Kubę i mi się nawet podobały. Gość faktycznie był jakiś dziwny/inny, ale myślałem że to taki pozytywnie rowerowo zkręcony świr. Coś tam słyszałem o tych niby przekrętach, chyba najwięcej od niego samego, bo się tam kiedyś wyżalał i tłumaczył, ale nie wiedziałem o co mu chodzi, a potem znikł. Raz się jeszcze pojawił w jakiejś dziwnej czapce, znów się użalał i tyle. Ale tak z ciekawości i bez detali, to na czym ten niby jego przekręt miał polegać? Pozbierał kasę na jakiś wyjazd co się nie odbył i nie oddał kasy? Edytowane 1 Lutego 2024 przez Mentos Cytuj
Dziubek Napisano 1 Lutego 2024 Napisano 1 Lutego 2024 @Mentos https://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/firma-united-cyclists-odwolala-wyprawy-,60,0,2417212.html Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi