Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
W dniu 27.03.2025 o 15:07, Eathan napisał:

Rozumiem abonament w Strava bo tam zarabiają wyłącznie na platformie. Dla mnie Connect to dodatek do urządzeń. 

Ja mam odwrotnie. Connect to konkretne dane a Strava to ? taki facebook dla aktywnych, dla nie których to najważniejsze miejsce bo KOMy 

tylko co po takich "komach" jak tam prędkości max. mają 69-80 km/h 🤣🤣🤣

Strava sama tego nie wywala do czasu aż ktoś oflaguje, czyli jeszcze za nich robotę robić i płacić 😡 

Garmin niech robi coś płatnego jest szansa że będzie coś sensownego choć to co na razie w linku to nic atrakcyjnego.

Napisano

Taki myk wczoraj miałem, odpaliłem edge explore 2 z wycieczką wyznaczoną w komoot, nawigacja doprowadziła do celu ale licznik nie pokazywał ani średniej ani dystansu przejechanego,tylko prędkość. Jak dojechałem do celu to był komunikat że jestem u celu, ale stwierdziłem że nie zapiszę wycieczki tylko na szybko wyznaczyłem sobie drogę powrotną  w mapy cz żeby nie wracać tym samym śladem. Jak dojechałem do domu chciałem to chciałem zapisać cała wycieczkę , to garmin pokazał że przejechałem całe 0 kilometrów :(. A jeszcze podczas jazdy na ekranie pokazywały się dwie kreski i strzałka i nawigacja pikała całe50 km. Ktoś może wie o co chodzi i gdzie ja zrobiłem coś nie tak.

Napisano

Ja miałem wczoraj podobną wycieczkę, najpierw wyznaczyłem trasę po prostu klikając na mapę. Po dotarciu na miejsce zatrzymałem aktywność, zjadłem obiad u teściowej, potem kawa i ciacho. Drogę powrotną wyznaczyłem z OSMAnd~, wysłałem do Garmina, odpaliłem trasę wszystko przebiegło bez problemu. Obiad był dobry.

Napisano (edytowane)

@Jurek63 bardzo proste....... nie uruchomiłeś aktywności. Nawigacja nawigacją a aktywność podczas której rejestruje ślad  - aktywnością. Nawigowanie nie jest równoznaczne z  rejestracją przebytego śladu i wszystkich bajerów z tym związanych .

Edytowane przez pecio