kouczan Napisano wczoraj o 11:42 Napisano wczoraj o 11:42 @pecio rozumiem że jak wrzucę te mapy do Garmina to znikną oryginalne POI ale to moje zostaną? Cytuj
pecio Napisano wczoraj o 12:24 Napisano wczoraj o 12:24 @kouczan Musisz wszystko z Garmina wyrzucić (pliki mapowe, adresowe itd). Popatrz jeszcze jak masz starszy soft z przed aktualizacji w folderze Garmin powinien być zbiór o nazwie POI. Zobacz co tam masz i w razie potrzeby możesz usunąć . Jak już masz na nowym typie oprogramowania to zmieniła się struktura plików i nie ma już takowego folderu. Cytuj
chopmaz Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu @pecio Warto przejść z wersji 24.56 na najnowszą? Stabilnie działa? Czytałem że nie można znniej wrócić do wcześniejszych wersji, ale tego nie miałem w planach. Cytuj
pecio Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu @chopmaz W Garminie "stabilnie działa " jest pojęciem abstrakcyjnym. 😉 Przy splocie pewnych "czynników" zawsze coś się może wysypać. Nie mniej tego najnowszy soft to 26.18 zarówmo dla 1040 jak i ten sam numerek dla EE 2. Jest stabilny. Na razie nie notuję żadnych niepokojących anomali. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi