Paul13 Napisano 31 Stycznia Udostępnij Napisano 31 Stycznia Witam Jestem na kupnie pompki do amortyzatora ale nie wiem jaką kupić. Na co zwrócić uwagę ? Czy kupić jakąś tania czy może lepiej dołożyć i kupić jakas lepsza za 300-400 zł. Zależy mi żeby była dobra i łatwa w obsłudze cena ma drugorzędne znaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 1 Lutego Mod Team Udostępnij Napisano 1 Lutego https://allegro.pl/oferta/pompka-do-amortyzatorow-i-damperow-300-psi-giyo-13347456366?fromVariant=13347339854 Taka w zupełności wystarczy. ed/ tu nawet taniej: https://allegro.pl/oferta/pompka-do-amortyzatorow-giyo-gs-02pt-300-psi-13549536719?reco_id=83667702-c0c3-11ee-a282-7e8c49f7afd6&sid=1147bbb04b955b96a226cab2e664258d9124ef0862320b2d7366fdd6604cf017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paul13 Napisano 1 Lutego Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego A czy są elektryczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 1 Lutego Udostępnij Napisano 1 Lutego Elektryczne? Przecież to tylko kilka ruchów ręką, odczytanie wskazań i finito, ehh... Na pewno dasz radę bez elektryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paul13 Napisano 1 Lutego Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego Nie o to mi chodziło. Bardziej o precyzyjne dobicie. Jeżeli to ma być np. 95 psi to żeby tyle bylo. Wydawało mi się że elektryczna bedzie precyzyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 1 Lutego Udostępnij Napisano 1 Lutego Chodzi ci pewnie o manometr elektroniczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 1 Lutego Udostępnij Napisano 1 Lutego Takie pompki mają na tyle małe objętości, że da się wystarczająco precyzyjnie napompować. W razie co masz zawór, którym możesz popuścić. No i rower, to nie apteka, jeżeli zamiast 95 nabijesz 93, to zasadniczej różnicy nie będzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi