lasyk Napisano 29 Stycznia Udostępnij Napisano 29 Stycznia Dzień dobry. Potrzebuję porady. Posiadam rower z poniższego linku: https://www.mediaexpert.pl/rowery/rowery-cross/rower-crossowy-indiana-x-cross-2-0-m21-meski-czarno-czerwony?utm_medium=e-mail&utm_campaign=produkt Chciałbym wymienić w nim opony na takie które będą ciut lepsze do tras miejsko-leśnych. Wiem, że rower jest niskobudżetowy, jednak bardzo prosiłbym o pomoc. Dopiero zaczynam swoją przygodę z hobby rowerowym. Oglądałem kilka modeli, jednak nie mam 100% przekonania co wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolta Napisano 29 Stycznia Udostępnij Napisano 29 Stycznia Myślę że opony są ok , na jazdę miejsko leśną 😀 jak zużyjesz możesz zerknąć np na schwalbe maraton mondial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasyk Napisano 29 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia @revolta Właśnie mam takie dziwne wrażenie jakby momentami zbyt mnie ściągało stąd pomyślałem o zakupie czegoś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 29 Stycznia Udostępnij Napisano 29 Stycznia Na "ściąganie" najlepsze jest "wytrenowanie". Technika panowania nad rowerem, rozbudowa mięśni kręgosłupa i ogólnie fealing jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 29 Stycznia Udostępnij Napisano 29 Stycznia No i ustawienie kierownicy prosto 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masterjam Napisano 4 Lutego Udostępnij Napisano 4 Lutego (edytowane) Hejka W moim Kellys Viper 30 , opony (KLS Attack 54-559 /26x2.10/) od nowości już wyglądają na zmęczone. Czy z poniższego linka do 100 zł to wszystkie mają podobne parametry ? W tym roku przeprowadzam się do domu pod lasem , więc zmienią się pewnie warunki do jazdy . Czysto rekreacyjne z córką , lasem nad Zalew Zegrzyński , choć są też ścieżki asfaltowe i z kostki https://www.centrumrowerowe.pl/czesci/opony-rowerowe/26-cali/?attr[819]=74303&sort=2 Edytowane 4 Lutego przez Masterjam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi