Riva Napisano 29 Lutego Autor Udostępnij Napisano 29 Lutego Tylko pozazdrościć. Mam dokładnie tego samego typu zestaw. Na Ali namierzyłem tego samego typu bidony bateryjne po około 800 zł z transportem. Nasi spece od reanimacji baterii krzyczą 400-500 zł. Zibi Bike za 7Ah 1200 zł. Swoją drogą fajnie by było mieć drugi zapasowy bidonik. Piszesz że zrobiłeś 6000 km czy rozbierałeś silnik żeby zweryfikować stan plastikowych zębatek. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2marekm Napisano 29 Lutego Udostępnij Napisano 29 Lutego Nie rozbierałem, ale może to kiedyś zrobię. Także powinienem rozebrać przekładnię planetarną, aby wyczyścić i nasmarować. Przez 7 lat nic nie robiłem. Lenistwo totalne 😊 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikbar1 Napisano 5 Marca Udostępnij Napisano 5 Marca W dniu 28.02.2024 o 11:39, 2marekm napisał: owe sidełko Bontrager Commuter Fluid i amortyzowaną sztycę SR-Suntour I jak to siodełko, daje radę,czy te przelewające się płyny to marketing ? zastanawiam się właśnie na nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2marekm Napisano 6 Marca Udostępnij Napisano 6 Marca Mając porównanie z poprzednimi, na trasie Słupsk - Ustka i z powrotem (50km), siedzenie mniej boli. W poprzednich dochodziło do tego, że musiałem robić przerwy z powodu bolącej tej części ciała. Amortyzowana sztyca, także swoje robi. Tak się złożyło, że prawie jednocześnie wymieniłem te rzeczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2marekm Napisano 28 Marca Udostępnij Napisano 28 Marca Postanowiłem po dwóch latach wyposażyć mojego "ulepa" w nowy akumulator o większej pojemności, a przy okazji poprowadzić estetycznie kable w osłonkach spiralnych. Akumulator ma wyświetlacz na którym można odczytywać napięcie i procent naładowania, co jest bardzo przydatną funkcją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi