Frodi Napisano 28 Stycznia Udostępnij Napisano 28 Stycznia Siemanko, Planuj otworzyć serwis rowerowy w Poznaniu, tak jak pisałem jakiś czas temu Praca nad firmą idzie dosyć mozolnie (etat z nadgodzinami, 4 dzieci, w między czasie złamana ręka), ale ciśniemy dalej. Dzisiaj pytanie o nazwę firmy, poniżej link do formularza Google: https://forms.gle/4YRdpntoDJjbtbEaA Z góry dzięki za uzupełnianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 28 Stycznia Udostępnij Napisano 28 Stycznia Może być U Frodiego. To kompletnie bez znaczenia. Byłem klientem z 6 czy 7 serwisów w moim mieście, w zasadzie wszystkie są tu latami, a z nazwy kojarzę jeden i to bardziej po adresie internetowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donayo Napisano 28 Stycznia Udostępnij Napisano 28 Stycznia Z propozycji nic mi się nie podoba, ale korzystam z usług BikeServ. W sumie również byłbym za opcją "u Frodiego" czy "Rowerownia Frodiego" zamiast takich dość dziwnych skrótów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 28 Stycznia Udostępnij Napisano 28 Stycznia Frodi’s Bike Fix FrodiCycle Service Frodi’s Wheel World Pedal Power Frodi Frodi’s Gear Garage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi