Frodi Napisano 28 Stycznia 2024 Napisano 28 Stycznia 2024 Siemanko, Planuj otworzyć serwis rowerowy w Poznaniu, tak jak pisałem jakiś czas temu Praca nad firmą idzie dosyć mozolnie (etat z nadgodzinami, 4 dzieci, w między czasie złamana ręka), ale ciśniemy dalej. Dzisiaj pytanie o nazwę firmy, poniżej link do formularza Google: https://forms.gle/4YRdpntoDJjbtbEaA Z góry dzięki za uzupełnianie. Cytuj
kipcior Napisano 28 Stycznia 2024 Napisano 28 Stycznia 2024 Może być U Frodiego. To kompletnie bez znaczenia. Byłem klientem z 6 czy 7 serwisów w moim mieście, w zasadzie wszystkie są tu latami, a z nazwy kojarzę jeden i to bardziej po adresie internetowym. Cytuj
Donayo Napisano 28 Stycznia 2024 Napisano 28 Stycznia 2024 Z propozycji nic mi się nie podoba, ale korzystam z usług BikeServ. W sumie również byłbym za opcją "u Frodiego" czy "Rowerownia Frodiego" zamiast takich dość dziwnych skrótów. Cytuj
Dokumosa Napisano 28 Stycznia 2024 Napisano 28 Stycznia 2024 Frodi’s Bike Fix FrodiCycle Service Frodi’s Wheel World Pedal Power Frodi Frodi’s Gear Garage Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi