paganhuragan Napisano 27 Stycznia Udostępnij Napisano 27 Stycznia Cześć. Orientuje się ktoś czy jest wypożyczalnia rowerów w Alicante która pozwala na oddanie roweru w Walencji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernorator Napisano 28 Stycznia Udostępnij Napisano 28 Stycznia Doskonałym sposobem jest zadanie pytania w wypożyczalni. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paganhuragan Napisano 7 Lutego Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego O ja głupi. Mogłem pomyśleć o tym wcześniej. Na przykład w momencie kiedy napisałem już do 5 wypożyczalni i dostałem odpowiedź „nie” i uznałem że sekcja TURYTYKA ROWEROWA na forum rowerowym będzie odpowiednim miejscem na zadanie takiego pytania. Widocznie nie. No cóż. Zapytam na elektrodzie czy coś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego Skoro już znasz odpowiedź ze źródła, czyli z wypożyczalni, to myślisz, że my będziemy wiedzieli lepiej niż oni? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego Słyszałem o czymś takim w Portugalii, ale na Costa Blanca nigdy. Nie wiem gdzie mieszkasz i co planujesz, można wykorzystać pociąg który jedzie 2h 30m między tymi miastami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi