przemorski Napisano 26 Stycznia Udostępnij Napisano 26 Stycznia Do sprzedania dwie NOWE, nigdy nie używane opony Panaracer Gravelking SS (wersja bez plusa) w rozmiarze 700x38C, 40-622. Opony kupiłem miesiąc temu ale doszedłem do wniosku, że wybiorę inne, trochę szersze. Cena 330zł dotyczy dwóch sztuk. Możliwy odbiór osobisty w rejonie Galerii Kazimierz w Krakowie. Na olx ogłoszenie pojawi się jak minie mój limit dodawania ogłoszeń w dziale "rowery" 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemorski Napisano 30 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia Nie mogę wyedytować poprzedni post dlatego dodaję nowy z linkiem do OLX. https://www.olx.pl/d/oferta/2szt-nowe-opony-panaracer-gravelking-ss-700x38c-40-622-CID767-IDYsqRR.html?bs=olx_pro_listing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 5 Października Mod Team Udostępnij Napisano 5 Października Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi