urmom Napisano 26 Stycznia Udostępnij Napisano 26 Stycznia Info dla zainteresowanych: dzisiaj strava zaoferowała mi 60 dni darmowej subskrypcji :). Takie info jakby ktoś chciał wypróbować. Po 2 miesiącach oczywiście będzie wam piać o przedłużeniu. Dobrze, że nie kupiłam. Spodziewałam się jakiejś promki noworocznej. Zobaczymy czy się polubimy :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 26 Stycznia Udostępnij Napisano 26 Stycznia Akurat mi ta promocja się przydała nie muszę specjalnie kupować miesiąc subskrypcji żeby ściągnąć od organizatora rajdu trasę i płacić za miesiąc stravy Tylko trzeba pamiętać żeby to łączyć przed końcem okresu darmowego bo z automatu przedłuży. Wtedy 150 zł. będzie do zapłaty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 31 Stycznia Udostępnij Napisano 31 Stycznia Co do stravy tylko dlatego sobie uaktywnione ten okres próbny bo potrzebowałem trasę pobrać która ustalił organizator rajdu. Inaczej bym tego nie pobierał w życiu. Jeśli ktoś patrzy na statystyki jak piszesz to fakt będzie płacił i korzystał z wachlarza dodatkowych funkcji które strava premium daje. Sam dużo jeżdżę ale bez premium przezyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 31 Stycznia Udostępnij Napisano 31 Stycznia Przecież takie okresy próbne są cały czas i można aktywować kiedy się chce: https://github.com/53RT/Strava-Promo-Codes Oczywiście raczej raz na konto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi