kregiel Napisano 26 Stycznia Udostępnij Napisano 26 Stycznia Cześć, Powiedzcie w których miejscach siodła powinienem mierzyć poziomicą, by siodełko było prawidłowo ustawione na 0 stopni w poziomie jako ustawienie startowe z nowym siodłem? Niestety na stronie producenta nie udało mi się znaleźć wytycznych. Wariant I Wariant II Wariant III Wariant IV Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 26 Stycznia Udostępnij Napisano 26 Stycznia IV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chociemir Napisano 26 Stycznia Udostępnij Napisano 26 Stycznia III Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelW84 Napisano 26 Stycznia Udostępnij Napisano 26 Stycznia III Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dfq Napisano 28 Stycznia Udostępnij Napisano 28 Stycznia III Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kregiel Napisano 28 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia Rozmawiałem ostatnio z serwisantem ze sklepu, gdzie sprzedają te siodełka jak i rowery Speca. Siodełka są przez nich ustawiane według opcji numer IV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi