kedas1 Napisano 25 Stycznia Udostępnij Napisano 25 Stycznia Proszę o opinię specjalistów czy rower z podanego linku jest dobrym rowerem. Nie szukam okazji. Szukam roweru który mi posłuży. A i jakiś single track może zahaczę. https://www.olx.pl/d/oferta/trek-procaliber-9-8-m-l-CID767-IDVEoGM.html Dodam,że rower jest z 2018 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał87 Napisano 26 Stycznia Udostępnij Napisano 26 Stycznia Sprawdź czy Ci gwarancja przejdzie, to że rower nie był rejestrowany nie znaczy że się jeszcze da zarejestrować, nie wiem jak to w treku ale u niektórych producentów jest na to np 30dni od zakupu i u nie wszystkich producentów przechodzi na nowego waściciela. Nowy naped, przerzutka, tarcze, suport, znaczy że rower jeździł a nie stał więc tu trzeba sprawdzić wszystko. Rower fajny ale ja osobiście bym nie kupił 6letniego roweru za taką kasę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo59 Napisano 26 Stycznia Udostępnij Napisano 26 Stycznia "Karbowana rama" to będzie hit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kedas1 Napisano 26 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 3 godziny temu, Rafał87 napisał: Sprawdź czy Ci gwarancja przejdzie, to że rower nie był rejestrowany nie znaczy że się jeszcze da zarejestrować, nie wiem jak to w treku ale u niektórych producentów jest na to np 30dni od zakupu i u nie wszystkich producentów przechodzi na nowego waściciela. Nowy naped, przerzutka, tarcze, suport, znaczy że rower jeździł a nie stał więc tu trzeba sprawdzić wszystko. Rower fajny ale ja osobiście bym nie kupił 6letniego roweru za taką kasę. Właśnie opcja sześcioletniego roweru mnie zniechęca. A może podpowiedziałbyś na co można spojrzeć w okolicach tej kwoty, chociaż z naciskiem do 9tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareckiabc Napisano 26 Stycznia Udostępnij Napisano 26 Stycznia Było mnóstwo fajnych rowerów. Przeglądaj peppera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kedas1 Napisano 26 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia Peppera? Cóż to takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 26 Stycznia Udostępnij Napisano 26 Stycznia Taki portal gdzie ludzie dzielą się okazjami wypatrzonymi w internetowych ofertach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wierzbajol Napisano 26 Stycznia Udostępnij Napisano 26 Stycznia 9k za 2018 rok to jakiś imo żart 🤣 za tyle masz nówkę superior'a 969 albo ciut drożej xp 979 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareckiabc Napisano 26 Stycznia Udostępnij Napisano 26 Stycznia Za 9700 byl np Scalpel na Lefty i Carbonie. A tego starego Treka odpuść za tyle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 27 Stycznia Mod Team Udostępnij Napisano 27 Stycznia Za 8.3 k można mieć np. Sensa Fiori Evo Elite LTD (mają rozmach nazewniczy ), co jak na obecne ceny jest chyba okazją, bo SID + XT w tym budżecie raczej nie zdarzają się często. Minusem może być dość agresywna jak na dzisiejsze standardy geometria (tu powyższy Scalpel stoi na drugim krańcu - jest progresywny), no i obręcze mogłyby być szersze, ale to już byłby ideał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyfon79 Napisano 27 Stycznia Udostępnij Napisano 27 Stycznia W dniu 26.01.2024 o 13:03, kedas1 napisał: Właśnie opcja sześcioletniego roweru mnie zniechęca. Kupno sztywnika jest dużo prostsze od fulla a wiele naprawdę jest dopieszczonych. Doinwestowany to źle bo jeździł, był by zajechany napęd to by ci stękali ile wydasz na nowy. Inny czepia się słowa karbonowy bo jak widać bawi go literówka. Jak będziesz słuchał takich doradców to faktycznie nawet roczny rower ci nie podejdzie. Tylko widzisz w tej cenie nie dostaniesz ani takiej wagi innego szpeja z plastikowymi kołami. Nie lubię Treka ale nie lubię też kasztanienia bo coś jest używane i kilkuletnie. Wszystko używane też poszło w górę i nikt nie będzie robił prezentów bo inni mniej znani mają taniej nowe. Po prostu wyklucz używki zwłaszcza te co nie macane i kup nówkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi