Yodzo Napisano 24 Stycznia Udostępnij Napisano 24 Stycznia Cześć Czy ktoś jechał sladem .gpx z wyścigu gravelowego Wisła 1200 w innym terminie. Tzn chciałbym przejechać tą trasę niestety nie mam mozliwosci uczestniczenia w wyścigu w czerwcu, mogę jechać dopiero w sierpniu i tutaj naswuwa się pytanie czy w tym terminie szlak jest przejezdny czy wszyko zarośnięte. Macie jakieś doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba8121 Napisano 24 Stycznia Udostępnij Napisano 24 Stycznia Ogólnie jeżeli chodzi o ultra od PoKoPu to nigdy nie wiadomo co nas zastanie na trasie nawet w wyznaczonym terminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yodzo Napisano 24 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia Czyli jechać na żywioł Oki i tak będzie 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaloryfer Napisano 18 Lutego Udostępnij Napisano 18 Lutego Jechałem odcinek Bydgoszcz - Gdańsk w sierpniu. Żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 19 Lutego Udostępnij Napisano 19 Lutego W dniu 24.01.2024 o 12:05, seba8121 napisał: Ogólnie jeżeli chodzi o ultra od PoKoPu to nigdy nie wiadomo co nas zastanie na trasie nawet w wyznaczonym terminie. Fakt mają, rozmach... Vide Czarne Serce czy Beskidzki Zbój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 19 Lutego Udostępnij Napisano 19 Lutego ...ale beskidzki zbój nie jest od pokopu. Czarne serce jechałem - trasa bardzo atrakcyjna, ale pod koniec już nie cieszy 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 19 Lutego Udostępnij Napisano 19 Lutego Faktycznie, rozpędzilem sie To ta sama ekipa co robi Krwawą na Mazowszu. Czarne tez jechałem i....nie dojechałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba8121 Napisano 21 Lutego Udostępnij Napisano 21 Lutego Czarne w tym roku planowałem jechać, ale pokrywa mi się z maratonem z Czerwionce - leszczyny i mam dylemat co odpuścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 21 Lutego Udostępnij Napisano 21 Lutego Pytanie ile w Czerwionce jest up i czy lubisz podjezdzac do wyrzygu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi