girek Napisano 23 Stycznia Udostępnij Napisano 23 Stycznia Mam pytanie do osób, które mają za sobą zakup roweru z niemieckich sklepów internetowych - jak z praktycznego punktu widzenia wygląda dostawa do Polski? Czy te sklepy mają opcję dostawy do Polski? Czy trzeba wybrać miejsce dostawy w Niemczech i np. skorzystać z usług firmy, która transportuje towary z Niemiec do Polski? No i jak wygląda sprawa ewentualnego zwrotu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 23 Stycznia Udostępnij Napisano 23 Stycznia Wejdź na stronę sklepu w którym chcesz zrobić zakupy i sprawdź... Jeśli nie ma opcji wysyłki do Polski, to musisz kombinować przez pośredników. Jeśli jest, to z niej korzystasz i się nie interesujesz, czy przywiezie Ci to kurier, gołąb pocztowy czy sam właściciel firmy swoim Maserati. 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 31 Stycznia Udostępnij Napisano 31 Stycznia W dniu 23.01.2024 o 20:24, girek napisał: Mam pytanie do osób, które mają za sobą zakup roweru z niemieckich sklepów internetowych - jak z praktycznego punktu widzenia wygląda dostawa do Polski? Czy te sklepy mają opcję dostawy do Polski? Czy trzeba wybrać miejsce dostawy w Niemczech i np. skorzystać z usług firmy, która transportuje towary z Niemiec do Polski? No i jak wygląda sprawa ewentualnego zwrotu? Próbowałeś "użyć stron" i znaleźć "warunki dostawy"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
girek Napisano 3 Lutego Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego Może za szybko i za mało precyzyjnie zapytałem. Te sklepy, które przeglądałem były tylko po niemiecku (nie znam języka) i nigdzie nie widziałem opcji dostawy "zagranicznej" stąd pytanie. Dopiero później natrafiłem na większe sklepy, które polecali ludzie na tym forum. Tak czy inaczej z mojej strony temat zamknięty, kupiłem w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 3 Lutego Udostępnij Napisano 3 Lutego Jeśli tu piszesz to zapewne używasz albo smartfona albo komputera i przęglądarki - oba te urządzenia oferują funkcję tłumaczenia przeglądanych stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
girek Napisano 3 Lutego Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego Komputer to w ogóle daje możliwość znalezienia wszystkich instrukcji i tutoriali od producentów jak również testów rowerów i sprzętów wszelkiej maści. Po co w takim razie forum rowerowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 3 Lutego Udostępnij Napisano 3 Lutego Godzinę temu, girek napisał: Te sklepy, które przeglądałem były tylko po niemiecku (nie znam języka) Żebyś na przyszłość nie płakał, że po niemiecku a Ty mi tu z jakimiś instrukcjami 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcesco Napisano 4 Lutego Udostępnij Napisano 4 Lutego 11 godzin temu, girek napisał: Po co w takim razie forum rowerowe? Tu się zgodzę. Po to mamy forum aby szukać pomocy i opinii 👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi