Areka9 Napisano 22 Stycznia Udostępnij Napisano 22 Stycznia Witam, Kupiłem w USA Cannodale 29", w napędzie z tyłu 9 zębatek, z przodu dwie, osprzęt średniej klasy shimano, nie pamiętam jaki dokładnie. Czy ktoś wie jaki łańcuch (zużył się) mogę kupić w Polsce, żeby do niego pasował? Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 23 Stycznia Udostępnij Napisano 23 Stycznia KMC X9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Areka9 Napisano 23 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia (edytowane) Dzięki, to brzmi jak konkretna odpowiedź. Pytanie pomocnicze: czy jeśli łańcuch przeskakuje przy mocniejszym depnięciu, to dobić już go i kasetę, a potem wymienić wszystko? Czy można zamontować nowy i jeszcze powalczyć? Problemik jest taki, że rower jest w USA i tam koszty naprawy są duże. Muszę jakoś to ogarnąć po kosztach. Edytowane 23 Stycznia przez Areka9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 23 Stycznia Mod Team Udostępnij Napisano 23 Stycznia Do wymiany łańcuch plus kaseta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Areka9 Napisano 24 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia Dzięki, powalczą i ew. odezwę się ponownie. Na razie kupiłem części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi