Danel Napisano 22 Stycznia Udostępnij Napisano 22 Stycznia Witam chciałbym wymienić napęd w moim rowerze na jeden X jeden z trzy X siedem. Wiem że się nie opłaca ale ten rower będę go mial naprawdę długo i chciałbym żeby świetnie działa i wygląda Nie lubię przerzutek ani przednich ani tylnych i chciałbym zrobić rower który ma po prostu podstawowe rzeczy tylko Hamulce i koniec będę też go malował na czarno i dodatkowe elementy będą białe lub fioletowe ale poza tym to moje pytanie jest jak mam dobrać koła w ogóle jak mam to zrobić 27,5 jeśli chodzi o koła mogą być Grube jeśli będą szerokie to lepiej będzie dla mnie Wszystko to bedzie przystosowane do spokojnej jazdy moze jakis czas skok na jeden schodek ha, jakies linki do tych rzeczy? dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek.B Napisano 23 Stycznia Udostępnij Napisano 23 Stycznia Tu masz pare przydatnych linków tak na początek: https://letmegooglethat.com/?q=słownik+języka+polskiego https://letmegooglethat.com/?q=grube+koła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danel Napisano 23 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia Wiesz ze jesli ze chce to napisze to lepiej niz myslisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek.B Napisano 24 Stycznia Udostępnij Napisano 24 Stycznia To ZE CHCIJ, bo widząc Twój kolejny post myślę, że jednak nie podołasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danel Napisano 24 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia Polecam ci się ogarnąć , Chodziło mi o to ze chciałbym przerobić rower z napędu 3x7 na 1x1 , jest to rower b twin ale nie będe na nim skakać , On ma słuzyć do normalnej jazdy , najwyżej czasem jakas mała hopka ( 0.5m albo coś takiego) Czy muszę wymienić koła dla napędu 1x1? macie może jakieś linki do zestawów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi