iwardzik Napisano 21 Stycznia 2024 Napisano 21 Stycznia 2024 Witam wszystkich stoję przed wyborem kupna roweru. Mam dylemat pomiędzy Kross esker 5.0 GRX a Kross esker 6.0 GRX (różnica w cenie gdzie się rozglądam to 1000zł). Jaki lepiej wybrać waszym zdaniem. Oraz czy jest sens czekać na nowe eskery jak będzie wyglądała dostępność i czy jest sens dopłacania do niego. Pozdrawiam. Cytuj
Mihau_ Napisano 21 Stycznia 2024 Napisano 21 Stycznia 2024 Cytat Jaki lepiej wybrać waszym zdaniem. Napęd 2x11 zamiast 2x10, sensowniejsze koła, korba grx a nie fsa...ja bym dopłacił Cytat Oraz czy jest sens czekać na nowe eskery Przecież 5.0 jest "nowy" Na rynku nie pojawiło się nic co mogłoby być gamechangerem w tej kategorii cenowej Cytuj
iwardzik Napisano 21 Stycznia 2024 Autor Napisano 21 Stycznia 2024 nowy esker chodziło mi z roku 2024 które będą miały odnowioną ramę i pare innych rzeczy które zmienili https://velopoint.pl/gravel/2857-3954-rower-gravel-kross-esker-50-2024-szary.html#/1-rozmiar-s Chodzi mi jak wejdą na rynek jak będzie wyglądała dostępność tych modeli. Cytuj
Mihau_ Napisano 21 Stycznia 2024 Napisano 21 Stycznia 2024 Na stronie krossa modele 2024 są na tej samej ramie co dotychczas Także najpierw się zorientuj czy w ogóle "nowy model" się w tym roku pojawi Cytuj
iwardzik Napisano 21 Stycznia 2024 Autor Napisano 21 Stycznia 2024 No właśnie stąd tutaj to pytanie bo nigdzie nie widzę daty kiedy rowery trafią do sklepu, a jak już trafią prawdopodobnie będą ciężko dostępne. Cytuj
Mihau_ Napisano 21 Stycznia 2024 Napisano 21 Stycznia 2024 Zapytaj krossa. Choć wygląda na to, że "nowy model" to całkiem inne podejście do geometrii więc wypadałoby wiedzieć czego się w ogóle chce. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi