silemt Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia Witam. Jakie tylne koło 29 cali polecacie dobre jakościowo i cenowo godne kupienia? Z góry dziękuję za odpowiedzi : ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia Niewidzialna ręka wolnego rynku podpowiada to 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 21 Stycznia Udostępnij Napisano 21 Stycznia Bał bym się jechać na takim kole nawet po bułki do Żabki No i błąd ortograficzny w tytule oferty też dobrze nie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 21 Stycznia Udostępnij Napisano 21 Stycznia Na pewno nie takie koła za ok 100 zł. 😁 Aktualnie jestem na etapie kupowania części żeby złożyć koło 28. Sama piasta koszt koło 300 zł. Do tego doliczyć obręcz, szprychy i nyple. Myślę że się w kwocie 700 zł zmieszczę za to jedno koło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 21 Stycznia Udostępnij Napisano 21 Stycznia No ale autor zadał pytanie bez podania żadnych danych wyjściowych, ani jaka oś, ani pod jakie zastosowanie, nic - jakie pytanie taka odpowiedź od @Mihau_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silemt Napisano 21 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia A, no tak, szukam koła do zwykłej jazdy, nie wyczynowej po nierównościach rowerem zwykłym górskim w okresie bez śniegu, ale trochę po błocie też Koło jak najtańsze byleby długo wytrzymało Ceny mnie przerażają kilka stów i to za same koło bez opony i dętki, heh Dlatego ciekaw jestem czy są gdzieś dużo tańsze i wartościowe Dla ułatwienia dodam, że szukam w zamianę koła z tego roweru: https://allegro.pl/oferta/rower-gorski-mtb-kands-guardian-29-srebrny-21-13756604924 A tak w ogóle widziałem gdzieś koła bez szprych, zamiast nich to jakieś takie czarne plastiki czy metal Jest to wytrzymałe, lepsze od szprych? I jeśli tak to pewnie droższe, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi