chrismel Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia Mam prośbę. Czy ktoś mający pełny dostęp do strony bicyclerollingresistance mógłby mi podać opory toczenia przy wszystkich ciśnieniach dla opon: Challenge Strada Bianca Pro HTLR 40 oraz Continental Grand Prix 5000 All Season TR 35 Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak56 Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia Myślę że wygodniej i wyraźniej jest zrobić zrzut ekranu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia @szczupak56tylko ty robisz zrzut jaki kolegi @chrismel nie interesuje. Kolegę interesuje odblokowana w wersji pro jaką ja zapodałem. A ,że foto tak było mi szybciej bo z telefonu piszę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi